Sokan a fiatalság ősi titkának tartották és tartják ma is. A PIÓCAKEZELÉS módszerét világszert alkalmazzák, és még az orvosok közül is sokan esküsznek rá. Annál is inkább, mivel az elmúlt évtizedekben azorvostudomány is alátámasztotta kedvező hatásait.

Ez pedig jó hír azoknak, akik különféle visszér problémákkal, ödémával, vagy ízületi gyulladással küzdenek.

A földön 100-nál több piócafaj él, amelyeknek a táplálékát, a környezetében fellelhető élőlények testnedve, vagy vére jelenti.

De csak két faj az, amely gyógyászati célra alkalmas. Ez a két faj, Európában őshonos, úgy hívják, hogy Hirudo Medicinális (ezek egyike, a magyar gyógy pióca). 
A gyógy pióca, az ultrahangot használó élőlények csoportjába tartozik.
Táplálékát ultrahang segítségével fertőtleníti, minden baktériumot, vírust, még a hív vírust is megöli a táplálékában, és annak környezetében. 
Három anyagot juttat a gyógyulni vágyó kliens szervezetébe:
1. Fájdalomcsillapítót (azért, hogy zavartalanul tudjon táplálkozni).
2. Görcsoldót (a könnyebb táplálkozás érdekében). 
3. Gyulladáscsökkentőt (célja: a táplálék előfertőtlenítése).
Ezek természetes, mellékhatások nélküli anyagok (nem szintetikusan előállítottak, valamint 10-szer hatásosabbak minden szintetikus anyagnál!).

Fő hatóanyaga: a természetes módon előállított hirudin. (A hirudin szintetikus változatával nap mint nap találkozhatunk, a gyógyhatásúnak mondott készítményekben.)
Ezen kívül 100-120 enzimet használ arra, hogy a táplálékát feljavítsa. Ezek az enzimek is bekerülnek a kezelt beteg szervezetébe.
Ezek figyelembevételével mondható, hogy a gyulladás alapú betegségek gyógy piócával mellékhatások nélkül sok esetben gyógyítható.

 

A fenti cikk nem tudományos alapú csak nemzetközi tapasztalatokon alapszik. Ezért nem egyenértékű, orvosi diagnózisokkal.

Csupán tájékoztató jelleggel bír, különös tekintettel a pióca kezelésekre.

Forrás: európai akreditációval rendelkező pióca farm tananyagából.

Copyright © 2016