új generációs Körbler ingák anyaga speciális, kevlár, üvegszál keverékének köszönhetően rendkívüli könnyed, érzékeny mérést tesz lehetővé, mivel kiszűri a környezetben előfordulható elektroszmog, elektromágneses negatív hatásokat
  

Megrendelhető

Az atlantiszi gyűrű nemcsak titokzatos, de egyre szélesebb körben elterjedt használati tárgy.

Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus, D’Agrain márki 1860-ban találta Egyiptomban a Királyok Völgyébenvégzett ásatásai során Jua (vagy Jus) főpap sírjában. A vizsgálatok során kiderült, hogy homokkőből készült. A rajta lévő mintázat egyből felkeltette a megtaláló érdeklődését, mivel sehogyan sem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz. Az ábra meghatározott geometriai formákból - egyértelműen ezoterikus módon - elrendezett mintát mutatott. tovább

 

      Az eredeti  atlantiszi gyűrű

 

Sokan a fiatalság ősi titkának tartották és tartják ma is. A PIÓCAKEZELÉS módszerét világszert alkalmazzák, és még az orvosok közül is sokan esküsznek rá. Annál is inkább, mivel az elmúlt évtizedekben azorvostudomány is alátámasztotta kedvező hatásait.

Ez pedig jó hír azoknak, akik különféle visszér problémákkal, ödémával, vagy ízületi gyulladással küzdenek.

A földön 100-nál több piócafaj él, amelyeknek a táplálékát, a környezetében fellelhető élőlények testnedve, vagy vére jelenti.

De csak két faj az, amely gyógyászati célra alkalmas. Ez a két faj, Európában őshonos, úgy hívják, hogy Hirudo Medicinális (ezek egyike, a magyar gyógy pióca). 
A gyógy pióca, az ultrahangot használó élőlények csoportjába tartozik.
Táplálékát ultrahang segítségével fertőtleníti, minden baktériumot, vírust, még a hív vírust is megöli a táplálékában, és annak környezetében. 
Három anyagot juttat a gyógyulni vágyó kliens szervezetébe:
1. Fájdalomcsillapítót (azért, hogy zavartalanul tudjon táplálkozni).
2. Görcsoldót (a könnyebb táplálkozás érdekében). 
3. Gyulladáscsökkentőt (célja: a táplálék előfertőtlenítése).
Ezek természetes, mellékhatások nélküli anyagok (nem szintetikusan előállítottak, valamint 10-szer hatásosabbak minden szintetikus anyagnál!).

Fő hatóanyaga: a természetes módon előállított hirudin. (A hirudin szintetikus változatával nap mint nap találkozhatunk, a gyógyhatásúnak mondott készítményekben.)
Ezen kívül 100-120 enzimet használ arra, hogy a táplálékát feljavítsa. Ezek az enzimek is bekerülnek a kezelt beteg szervezetébe.
Ezek figyelembevételével mondható, hogy a gyulladás alapú betegségek gyógy piócával mellékhatások nélkül sok esetben gyógyítható.

 

A fenti cikk nem tudományos alapú csak nemzetközi tapasztalatokon alapszik. Ezért nem egyenértékű, orvosi diagnózisokkal.

Csupán tájékoztató jelleggel bír, különös tekintettel a pióca kezelésekre.

Forrás: európai akreditációval rendelkező pióca farm tananyagából.

Copyright © 2016