Hirudóterápia alkalmazása az alkoholfüggőség, drogfüggőség, dohányzásról történő leszoktatás, valamint a méregtelenítés területén

 Vényköteles gyógyszertári készítményektől is lehet ugyanolyan függőséget kapni, mint az illegális kábítószerektől. Például, a kodein gyógyszercsalád receptre lehet kapni és a hatása olyan mint a heroiné. Napjainkban, receptre kapható gyógyszerek okoznak több haláleset és korai halált, mint az illegális kábítószerek.A szervezet reakciója az elvonási tünetekkel válaszol, ha nem kapja meg azokat az anyagokat amiktől a függőség kialakult. (alkohol, nikotin, drogok, gyógyszerek) 

Ezt a függőségi vágyat meg kell szüntetni! Azt az időszakot, amikor a szervezet próbálja legyőzni a függőséget, ezt a folyamatot méregtelenítésnek nevezik. (Detox).Minden alkalommal, amikor egy személy használja a függőséget okozó szereket, ezen szerek maradékai el tárolódnak a test zsír, és egyéb kötő szövetben.. Amikor a test metabolizmusa, a szövetből a tárolt méreganyagok a ismét a véráramba, kerülnek, ezek az anyagok serkentik a vágyat, hogy a kábítószer-használata és az alkohol újra.előtérbe kerüljön.

A holisztikus méregtelenítő program eltávolítja a drog, alkohol-és egyéb vegyszer anyag maradékokat a test szöveteiből így véget vet függőségi szerek utáni a sóvárgásnak. Az orvosi piócák egyedülálló képessége, hogy a vért és a nyirokrendszert mellékhatások nélkül méregteleníteni tudja, azzal a enzim mennyiséggel amit a vérszívása előtt a szervezetünkbe juttat. Megjegyzés: Az orvosi pióca, Hirudin medicinális azért termel Hirudin mellet több mint 100 féle enzimet ami tulajdonképpen egy Enzimterápia és ezeket azért juttatja a szerveztbe mert igy a saját táplálékának a minőségét javitjafel! 

Testünkben körülbelül 5 liter vér van, ez a vérmennyiség 60.000 mérföldet.az az 96 000 Km tesz meg egy periodus alattugyanis egy átlag ember érhálozata a periférikus érrendszerrel együt ilyen hosszú Testünk tartalmaz még körülbelül 1 1 liter nyirok folyadékot. A nyirokrendszert gyakran nevezik a szervezet szemetesének, mert elszállítja az emberi sejt, szövetek működése közben keletkezett nitrogéntartalmú hulladékokat, 

A nyirok rendszer keringését kizárólag az emberi szervezet mozgása keringteti, szemben a vérrendszerünkkel aminek a mozgását szív biztosítja, ezért a mozgáshiányos életvitel, zsír párnácskákat eredményez, amik nagymértékben csökkentik a nyirokáramlást és a kettő együtt nyirokpangást, nyiroktócsákat eredményez. Ha a nyirokrendszer nem működik rendesen, nyirok tócsák keletkeznek amelyek remek táptalajt biztosítanak mindenféle fertőző baktériumnak, vírusoknak, és lerakódási pontok a szervezetünkbe kerülő méreg anyagoknak. 

Ezek a nyiroktócsák lehetnek a kiindulási pontjai az időszakosan megjelenő különböző fertőző betegségeinknek. is. A hirudo terápia feloldja a zsír, plakkok-gömböcskéket, lerakódásokat, leöli a patogén baktériumokat, fertőző vírusokat, eltávolítja az idegen anyagokat, nehézfémek, és más válogatott gyógyszer maradványokat.

Mivel a hirudóterápia csökkenti a vérben, nyirokrendszerben levő függöséget okozó maradványokat ezért csökkennek az elvonási tünetek.És egy kicsi akaraterővel a függöség véglegesen megszüntethető.

Vannak egészségtelen életvezetési szokásaink, amelyek fogságban tartanak?

A sajt dopami opiátok termelésére sarkalja az emberi agyat hozzászokás kialakító enyhe kábítószeres hatással járó tüneteket okoznak.

A cukor: dopamin opiátok termelésére sarkallja az emberi agyat,

hozzászokást kialakító enyhe kábítószeres hatással járó tüneteketokozhzhat: dopamin opiátok termelésére sarkalja az emberi agyathozzászokást kialakító enyhe kábítószeres hatással járó tüneteket okoznak nem tudja miért eszi nem tudja, hogy függőviszonyban van ezek ételek fogyasztásával.

A világon minden ötödik haláleset a vegyszerek mellékhatásai okozzák

Megjegyzés: a fenti értekezés nem egyenértékű az orvosi értekezésekkel, csupán tájékoztató jelleggel bír, különös tekintettel a piócakezelésekre.

kapcsolat

Forrásanyag:
http://dea.lib.unideb.hu/dea/bitstream/2437/709/3/Bodor_Miklos_tezis_magyar.pdf
http://www.umftgm.ro/fileadmin/medicina/catedre/M2/Farmacologie/1_AltalanosGyogyszertan.pdf
http://www.tankonyvtar.hu/en/tartalom/tamop425/0019_1A_Nepegeszsegugyi_genomika/ch05s03.html
http://sotepedia.hu/aok/targyak/biokemia_molekularis_es_sejtbiologia/eloadasok/alkohol_metabolizmus
http://www.agnusmed.hu/rendezvenyeink/2011/03_08_balatonfured/eloadasok/lengyelg1.pdf
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holisztika